Предприемачът Тодор Белчев за проекта си в Пазарджик: В този град нещата се случват

Предприемачът Тодор Белчев за проекта си в Пазарджик: В този град нещата се случват
Публикация   11:26     14 Септ, 2023 /     Фондация „За Пазарджик и Региона”   /     141

Общо 20 бизнес обекта на известни търговски марки е събрал HOLIDAY PARK Пазарджик

Общо 20 бизнес обекта на известни търговски марки е събрал HOLIDAY PARK Пазарджик. Завършването на целия комплекс беше отбелязано с официално откриване. На празничния Кръстовден отци от Пазарджишка духовна околия отслужиха водосвет за здраве, а тази вечер празникът продължава с изпълнения на Гъмзата Брас Шоу и Берковската духова музика.


Председателят на Съвета на директорите на „Видеолукс холдинг“ Тодор Белчев, областният управител на Пазарджик Валентина Кайтазова и кметът Тодор Попов прерязаха лентата на изцяло обновеното пространство на останалите руини от някогашния месокомбинат на Пазарджик.
„Радвам се да съм в този град, защото тук всичко се сбъдва и градът работи с бързи темпове, защото има добро ръководство, което помага на всяко едно начинание и тук нещата се случват!“ Това заяви предприемачът Тодор Белчев и продължи да уточнява какво се е случило: „Тук се случват 20 обекта, които успяхме да направим в рамките на една година, тук се случва и проект с красива автомивка и до нея ще хъб за зарядни станции за електромобили от най-мощните такива – 150-180-ватови, тук се случиха и две прекрасни помещения за деца, които да се занимават и обучават. Тук нещата са малко по-големи, по-красиви, по-добри като че ли. И това е благодарение на общината, на фирмата, която го направи, на хората, които работят, защото всеки от тях е дал по нещо, за да се случи тази наистина завършена концепция, наречена Холидей парк“. С тези думи Белчев се обърна към кмета на Пазарджик Тодор Попов, за да благодари за подкрепата.
Кметът припомни какво е представлявал терена преди 2 години – запустяло буренясало място. „А сега е място, с което градът ни със сигурност се гордее – едно място, където са открити 600 работни места, място, където се предлагат стоки и услуги на европейско и световно място, виждаме едно място, където хем може да починеш, да се разходиш, хем да напазаруваш. И заслуга за това има г-н Белчев. За мен е чест, че го познавам. Нито един мащабен човек не отива в място, където няма мащаб и перспектива! Затова неговото присъствие тук и на неговите партньори, които вече са и наши партньори, е атестат и за тях, защото са при нас, и за нас - защото те са при нас. И аз съм горд от този факт. Защото никой не прави бизнес там, където няма условие за това –административни и потребителски“. Това каза Тодор Попов и подчерта, че всички трябва да се гордеем с постигнатото заедно, защото тук се предлага услуга каквато малко градове могат да предложат.
Тодор Попов благодари и за предоставените безвъзмездно 200 кв.м. кв на първия етаж на единствената запазена в терена съществуваща сграда. Те ще бъдат за школите на Младежкия дом. Реално това са два напълно оборудвани апартамента, които веднага могат да бъдат разделени на 2 зали за занимания на школите за деца и офис за администрация.
Тодор Попов специално благодари и на всички партньори, които са последвали Тодор Белчев в Холидей парк-Пазарджик. „ Ключовата дума за всяко управление е доверие. Те имат доверие на Белчев, аз му имам доверие, че ще изпипа нещата до всеки детайл,  а той има доверие на нас, че тук няма никой да го рекетира на дребно, да го бави и да му създава неприятни емоции. Затова благодаря Ви за доверието, дами и господа, които сте с нас. Ние имаме амбиция да се развиваме още по-добре. Гордея се с това, което направихте тук всички заедно“, каза още Тодор Попов.
Откриването на HOLIDAY PARK - Пазарджик завърши с изпълнения на ансамбъл „Българе“.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

За да може да оставите коментар, трябва да се регистриран потребител на сайта. Може да направите това на страницата "ВХОД".