Първият комплекс от веригата Holiday Park отвори врати в Пазарджик

Първият комплекс от веригата Holiday Park отвори врати в Пазарджик
Публикация   14:58     05 Март, 2023 /     Фондация „За Пазарджик и Региона”   /     513

Освен търговския парк в Пазарджик, в момента се изграждат Holiday Park в Стара Загора, Перник и Хасково. Предстои построяването на такива комплекси в София и Русе.

Първият търговски комплекс на Holiday Park беше открит в Пазарджик. Лентата прерязаха кметът на общината г-н Тодор Попов и г-н Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг” – инвеститор в мащабния проект.


„Постарахме се да направим нещо по-различно от всички останали в сферата на ритейла като осветление, витрини, достъпна среда. В рамките на няколко месеца в целия паркинг ще има над 100 дървета и когато кажем парк, нека не си представяме само ритейл парк, а да си представим и нещо като красива среда, която е удобна за хората да пазаруват,“ каза г-н Белчев по време на откриването.
Търговският комплекс се намира на ул. „Димчо Дебелянов” 10, между хипермаркети “Технополис” и “Практикер”. Мястото е удобно и комуникативно и се обособява голяма търговска зона с богато разнообразие от магазини за дома, семейството и свободното време. Ритейл паркът ще включва общо 20 магазина от известни български и световни марки. След приключването на първия етап от изграждането му днес отвориха врати LC Waikiki, KIK, Sport Vision, New Yorker, House, Cropp, Sinsay, MatStar и Vidioptics. През пролетта на следващата година ще бъде завършен цялостният проект с откриването на останалите обекти - Pepco, TMarket, Hippoland, JYSK, Pause Jeans, Зоомагазин Д-р Стефанов, SOPharmacy, dm и заведение за хранене.


Изпълнител на строителните дейности е „Балканстрой КК“ ООД. Комплексът е с богато озеленяване, паркинг с над 400 места и ще се простира на близо 34 000 кв.м. След завършване на втория етап от проекта застроената площ с магазини, включително тази на Технополис и Практикер, ще достигне 23 000 кв. м. и ще бъде най-големият търговски комплекс в региона.
Освен търговският парк в Пазарджик, в момента се изграждат Holiday Park в Стара Загора, Перник и Хасково. Предстои построяването на такива комплекси в София и Русе.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

За да може да оставите коментар, трябва да се регистриран потребител на сайта. Може да направите това на страницата "ВХОД".