Warning: Undefined property: stdClass::$cat in /home/pzbusiness/public_html/site/pages/article.page.php on line 16

БОН МАРШЕ ЕООД

Публикация   16:56     14 Юли, 2023 /     Фондация „За Пазарджик и Региона”   /     243

„БОН  МАРШЕ” ЕООД е регистрирано през 1996 г. с основна дейност търговия на едро. Притежава собствена база, закупена при  приватизацията на „Хлебмашкомерс” ООД. От 2008 г. фирмата започва строителна дейност. „Бон Марше” ЕООД е регистрирана като строителна фирма в Камарата на строителите в България. Построен е хотел „Афродита II” на к. к. Слънчев бряг и в момента се строи и хотел „Афродита Палас”, отново на Слънчев бряг. От 2010 г. предстои  стартиране и на хотелиерски бизнес.

СТОКОВО ТЪРЖИЩЕ „БОН МАРШЕ ТРЕЙДИНГ”  ООД е  регистрирано през 1998 г. по Закона за тържищата и стоковите борси,  като ползва складова база на „Търговия на едро – Пазарджик” ЕООД, собствени складове и складове, собственост на Кооперативен съюз. Дейността на дружеството е отдаване на складови и търговски площи под наем на търговци, производители и вносители на стоки, организира търговската дейност в складовата база.

Адрес:
гр. Пазарджик, ул. „Мильо войвода” № 5,  тел. 034 44 87 14,
e-mail: office@bonmarchebg.com
www.bonmarchebg.com
лице за контакт: Галина Георгиева,
тел. 0899 101 901
galina@bonmarchebg.com


„ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО – ПАЗАРДЖИК” ЕООД е наследник на Държавно стопанско обединение „Търговия на Едро”, създадено на 01.01.1971 г.,  като през всички години на преобразуване, основна дейност е била търговията на едро.   На 29.09.2004 г. „Търговия на едро” ЕООД е приватизирана  от „Бон Марше” ЕООД като е запазен предметът на дейностКоментари

Все още няма коментари!

Коментирай

За да може да оставите коментар, трябва да се регистриран потребител на сайта. Може да направите това на страницата "ВХОД".