Warning: Undefined property: stdClass::$cat in /home/pzbusiness/public_html/site/pages/article.page.php on line 16

ИЛМА-ИЛ ООД

Публикация   15:14     15 Юли, 2023 /     Фондация „За Пазарджик и Региона”   /     291

ИЛМА-ИЛ ООД

Дейност:  Отглеждане на подрастващи кокошки и кокошки носачки. Производство на яйца.

Фирма ИЛМА ИЛ ООД  – производство на кокоши яйца, село Мало Конаре, общ. Пазарджик  разполага с комплексното оборудване на халетата  за отглеждане на кокошки носачки за производство на яйца. Капацитета на  отглеждане на кокошки носачки 122 000 броя, което ни предоставя възможността да сме лидери в региона.  С наличието на сортировъчна линия на компанията SANOVO имаме безупречно теглене на яйцата, автоматизирано отделяне на спуканите и мръсни яйца, маркировка на фермата, от която излиза продукцията и ГАРАНЦИЯ ЗА ПОСТОЯННО КАЧЕСТВО.
Фирмата разполага с възможности за отглеждане на 50 000 броя подрастващи,  като по този начин  това ни гарантира непрекъснатостта на цикъла при отглеждането на кокошките и производството на яйца. Чрез собствен фуражен завод произвеждаме и осигуряваме всички видове готови комбинирани фуражи за птиците на фирмата. Произвежданият фураж е при пълно компютърно управление и автоматизация, като по този начин осигуряваме на нашите кокошки здравословно и правилно хранене, което е съществено условие за производството на качествени яйца. Произведения от нас фураж се отличава с високо качество благодарение на внедрените и използвани европейски добри практики в рецептите и технологията.


Адрес:  Гр. Пазарджик, ул. „Цар Самуил”№ 14
Производствени / Търговски бази:  село Мало Конаре, Селскостопански двор
Лице за контакт:  Деян Иванов
Тел.:359 887  855 303; 034 446 158;
В социалните мрежи:  https://www.facebook.com/илма ил оод
e-mail: ilma_ferma@abv.bg

 
Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

За да може да оставите коментар, трябва да се регистриран потребител на сайта. Може да направите това на страницата "ВХОД".