БЛАГОЙ АНГЕЛОВ - КОЛОРАДО ЕТ

Публикация   23:37     13 Юли, 2023 /     Фондация „За Пазарджик и Региона”   /     38

Колорадо е мебелна фабрика, създадена през 1997 г. от нейния собственик Благой Ангелов. Започва като малък склад със само 6 служители и една производствена линия.

Впоследствие, благодарение на опита на собственика и силната воля за успех, екипът на МФ Колорадо през 2005 г. отваря собствена фабрика с площ от 18 000м2. Новата фабрика отговаря на всички съвременни европейски стандарти. През 2017 г. МФ Колорадо закупува друга фабрика с размер от 48 000 м2 и добавя производството на Mdf продукти. Така общите производствени мощности се простират на площ от 66 000 м2.

От 2012 г. МФ Колорадо изнася за международни клиенти главно в Германия, Гърция, Кипър, Франция, Италия, Холандия, Испания, но се стреми да разшири износа си още повече!

След много реконструкция и монтаж на високотехнологични машини – МФ Колорадо се състои от три фабрики – Мека мебел, Модулни мебели и лакирани MDF мебели.
 Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

За да може да оставите коментар, трябва да се регистриран потребител на сайта. Може да направите това на страницата "ВХОД".