Warning: Undefined property: stdClass::$cat in /home/pzbusiness/public_html/site/pages/article.page.php on line 16

АРГУС ООД

Публикация   13:22     23 Юни, 2023 /     Фондация „За Пазарджик и Региона”   /     154

Дейност:  Денонощна Физическа охрана

 

Фирма „Аргус” ЕООД  предлага услуги, които  включват денонощна, почасова въоръжена или неовъоръжена охрана на отделни обекти и намиращите се в тях материални ценности, имущество, стоки, оборудване, информация и др. Подходяща е за битови, административни, промишлени, търговски, банкови и др. обекти, независимо от техните мащаби. Осъществява се от специално обучени за тази дейност служители, чиито лични качества и подготовка са съобразени със спецификата на обекта, който охраняват. В зависимост от изпълняваните задачи, охранителите разполагат с подходящо оборудване – моторни превозни средства, униформено и защитно облекло с отличителни знаци на фирмата, устройства за бърза комуникация, огнестрелно или газово оръжие, детектори за метал, мобилно осветление, помощни средства за самоотбрана и задържане на нарушители.
Служителите са подготвени за действия в ситуации с различна степен на сложност, при спазване на изискванията на Закона за частна охранителна дейност. Физическата охрана се предлага както самостоятелно, така и в комбинация с всяка от останалите услуги извършвани от фирмата.

 

Особеностите при изпълнението ѝ се договарят индивидуално:
•    Съобразени със Закона за частната охранителна дейност.
•    В зависимост от предпочитанията на клиента.


Адрес:  гр. Пазарджик, ул. „Гурко” 2
Производствени / Търговски бази:  На цялата територия на Област Пазарджик
Лице за контакт:  Стоян Иванов
Тел.: 359 887 648927Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

За да може да оставите коментар, трябва да се регистриран потребител на сайта. Може да направите това на страницата "ВХОД".